vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Još jedan neizvjestan meč Radnika

KK VARDA HE – KK RADNIK BNB  76 : 75 (11:23 / 21:18 / 25:13 / 19:21)

KK VARDA HE: Ivanović 3, Stanišić 23, Frganja 9, Bodiroga 15, Savić 17, Tubić, Tasić 3, Nešković, Mutapčić, Čolaković, Miljanović 6. I. Vidaković

KK RADNIK BNB: Kokoruš 31, Tomić 4, Tejić 2, Gutalj 9, Kajmaković 8, Radović 11, Sandić 6, Popadić, Kolaković 4, Ristić, Borisogljebski, Štukelja. Trener: V. Radovanović

Radnik je u okviru 15. kola Prve lige Republike Srpske gostovao u Višegradu ekipi Varde i odigrao još jedan neizvjestan meč.

Radnik je odlično započeo ovaj meč i već nakon prve četvrtine imao dvocifrenu prednost. Domaćin je u drugom periodu odigrao nešto bolje, ali je uspio da samo umanji prednost Radnika, pa se na pauzu otišlo pri rezultatu 33:41 za naš tim. Domaćin u nastavku nije imao šta da izgubi pa je krenuo na sve ili ništa, uspio da iskoristi pad u igri našeg tima i okrene rezultat u svoju korist, te je na kraju treće četvrtine imao prednost od 3 poena. U posljednjoj dionici su se ekipe smjenjivale u vođstvu i bilo je jasno da će o pobjedniku odlučivati detalji. 7 sekundi prije  Radnik je imao prednost od pola koša, a domaćini posljednji napad. Naši igrači su uspjeli da se odbrane i kada su već krenuli da se raduju novom uspjehu i bodovima jer je vrijeme isteklo, arbitri su dosudili faul za domaće koji su iskoristili oba bacanja i riješili ovaj meč u svoju korist.

Najefikasniji igrač na meču bio je kapiten našeg tima Kokoruš sa 31 poenom, Radović je postigao 11, Gutalj 9. U ekipi Varde dvocifreni su bili Stanišić sa 23, Savić sa 17 i Bodiroga sa 15 poena.

U sljedećem kolu, koje je na programu narednog vikenda, Radnik će dočekati ekipu Drine Princip.

Translate »