vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik BNB savladao Student i potvrdio prvo mjesto

KK RADNIK BNB  –  KK STUDENT  84 : 65  (19:13 / 22:10 / 29:14 / 14:18)

U posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva Prve lige Republike Srpske, Radnik BNB je bio bolji od ekipe Studenta i ovjerio već odavno stečenu prvu poziciju pred početak polufinala doigravanja. Iako ova utakmica nije imala rezultatski značaj jer je Student već ranije izgubio šanse za plasman među četiri najbolje ekipe, u Bijeljini je publika mogla vidjeti jednu dobru košarkašku predstavu, dinamičan meč sa dosta lijepih poteza.

Razlika u kvalitetu je bila očigledna od samog starta jer je Radnik BNB  nametnuo svoj ritam i bio u prednosti cio meč. Treba ipak napomenuti da kod ekipe Studenta nije nastupilo nekoliko ključnih igrača, što je našoj ekipi značajno olakšalo posao. Razlika je konstantno rasla, da bi na kraju naš tim slavio rezultatom 84:65.

Najefikasniji igrač kod obje ekipe bio je Kokoruš koji je postigao 33 poena i tome dodao i 10 skokova. Istakao se kod domaćih i Kecman sa 16 poena i 13 skokova. U ekipi Studenta, Tomić je postigao 22 poena.

Već u petak, 5. maja počinje doigravanje i u polufinalu će Radnik BNB dočekati ekipu Sokoca a drugi par su ekipe Sutjeske i Prijedora. Polufinala se igraju na dvije dobijene utakmice, dok će se finale igrati na 3 dobijena meča.

Translate »