vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik savladao Borac

KKRADNIK BNB  –  KK BORAC  73 :62  (25:14 / 22:12 / 10:24 / 16:12)

KK RADNIK BNB: Kupusović, Drljača, Ćeranić 5, Erić, Gavrić 11, Radović 10, Despotović 1, Kajmaković 4, Ilić 2, Kecman 20, Kokoruš 20. Trener: B. Vićentić

KK BORAC: Dragićević 2, Vukotić, Raca 6, Nikolić 15, Todorovac 6, Aničić 2, Tramošljika, Barbarez 19, Putnik 4, Ćulum, Pucar 8. Trener: B. Božić

U okviru 17. kola Prve lige Republike Srpske Radnik je savladao ekipu Borca iz Banjaluke i zadržao vodeću poziciju u prvenstvu.

Radnik je odlično odigrao prvo poluvrijeme nakon koga je imao prednost od čak 21 poena. Radnik je ponovo dominirao u reketu, a veća rotacija našeg tima je uveliko doprinijela trijumfu nad ekipom iz Banjaluke. U trećem periodu igre došlo je do opuštanja i Borac je to znao da iskoristi, pa je dobrom igrom uspio da spusti prednost Radnika na jednocifren broj. Ipak, to nije bilo dovoljno za neki značajniji preokret jer su naši momci ponovo solidno odigrali posljednji period igre i vratili razliku na dvocifrenu, da bi rezultat na kraju glasio 73:62.

Najefikasniji na meču bio je tandem Radnika Kokoruš-Kecman koji su postigli po 20 poena . Dvocifreni u našem timu bili su još Gavrić i Radović. Najefikasniji u gostujućem timu bio je Barbarez sa 19 postignutih poena.

U sljedećem kolu Radnik gostuje ekipi Kozare.

Translate »