vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Kraj regularnog dijela prvenstva

KK SLOBODA – KK RADNIK BNB  100 :82  (30:26 / 23:13 / 23:18 / 24:25)

KK SLOBODA: Ahmedić, Hasandić 13, Hrnčić 22, Sekulović 30, Latifagić 4, Džambić 14, Čerkezović, Muratović 3, Sinadinović 12, Sarajlić 2. Trener: V. Mićanović.

KK RADNIK BNB: Marković, S. Damjanović 12, Klještan 16, Vučićević 13, Kokoruš 7, N. Drljača, Kecman, Tuljković 7, Živanović 5, Gavrić 2, O. Drljača, D. Damjanović 20. Trener. B. Vićentić

Sloboda i Radnik su odigrali posljednji meč regularnog dijela prvenstva BiH i u utakmici koja je bila veoma značajna za obje ekipe zbog konačnog plasmana i prenošenja bodova u Ligu za opstanak, Sloboda je bez većih problema došla do pobjede. Samo u prvom periodu igre Radnik je parirao domaćoj ekipi koja je prije svega timskom igrom došla do veoma važnih bodova. Radnik se ponovo nije snašao na gostujućem terenu, odigrao veoma loše defanzivno i na kraju morao pružiti ruku boljem protivniku.

Prednost Slobode se povećavala kako je vrijeme prolazilo i krajem trećeg perioda ona je iznosila 20 razlike, što je bilo i više nego dovoljno domaćinu da privede meč kraju. Uzroke poraza treba tražiti u veoma lošoj defanzivi i skoku. Sloboda je na kraju meča imala čak 23 skoka više od Radnika, što je samo po sebi dovoljno bez neke veće analize. Takođe, voljni momenat  je nešto na čemu naš tim mora raditi prije početka Lige za opstanak ukoliko želi da ostvari pozitavan plasman na kraju sezone.

Najefikasniji igrač na meču bili su Sekulović sa 30 i Hrnčić sa 22 postignuta poena, dok je u našem timu Darko Damjanović postigao 20.

Liga za opstanak počinje već 12 marta.

Translate »