vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Rogatica izjednačila, majstorica u ponedjeljak

KK ROGATICA  –  KK RADNIK BNB   66 : 61   (18:17 / 19:15 / 12:11 / 17:18)

 

Prvi period igre je Rogatica uspjela da dobije minimalnom prednošću. Pošto se očekivala utakmica na mali broj poena, svaka značajnija prednost u ovom meču bi riješila pobjednika i toga su bili svjesni igrači oba tima, tako da se nije puno rizikovalo. Rogatica je, ipak, zahvaljujući nešto boljoj igri uspjela da i drugu četvrtinu završi u svoju korist i na veliki odmor ode sa prednošću od 5 poena.

Očekivala se bolja igra Radnika u drugom dijelu utakmice, ali iskusna ekipa Rogatice nije dozvolila Radniku da razvije svoju igru, nametnula je svoj ritam i u relativno neefikasnoj četvrtini za obje ekipe, zadrži i minimalno poveća svoju prednost – 49:43.

U posljednjoj četvrtini Radnik je pokušao nešto agresivnijom igrom da preokrene rezultat ali nije uspio. Rogatica je sačuvala stečenu prednost, izjednačila na 1:1 i u ponedjeljak (meč će se odigrati 25.05.2015. sa početkom od 19.30h u dvorani O.Š. „Vuk Karadžić“) dolazi u Bijeljinu na treću, odlučujuću utakmicu nakon koje će biti poznat novi šampion Republike Srpske.

Translate »