vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Prvi poraz Radnika i povreda kapitena

KK ROGATICA  –  KK RADNIK BNB  67  :  51  (18:08 / 17:17 / 18:19 / 14:07)

KK ROGATICA: Jovović, Okiljević 16, Mrkajić 11,Duhalac, Rističević 10, Tešević 7, Pečenica 6, Maletić, Kosorić, Milidrag 6, Kovač 10. Trener: M. Šibalija.

KK RADNIK BNB: DrljačaMarković 4, Lontoš 6, Todorović 4, Krajišnik 5, Kokoruš 12, Radović, Kecman 5, Despotović, Živanović 12, Mijatović 5. Trener: I. Mihajlović.

Na gostovanju ekipi Rogatice Radnik je pruzio sigurno najlošiju partiju od početka sezone i doživio i prvi poraz u ovoj sezoni. Ono što boli više od ovog poraza je svakako povreda kapitena Lontoša već u prvoj četvrtini utakmice. Kapiten je trenutno van terena i u narednim danima će nakon pregleda biti poznata ozbiljnost povrede i vrijeme odsustva sa terena.

Što se same utakmice tiče, već nakon prve četvrtine bičlo je jasno da će Radnik vrlo teško doći do bodova u ovom susretu. Domaćin je od početka nametnuo svoj tempo igre i poveo sa 10 poena prednosti. U drugom i trećem periodu naš tim je pokušao doći do eventualnog preokreta ali preciznim šutem sa distance i solidnom odbranom domaćin to nije dozvolio. Održavali su stečenu prednost iz prvog dijela igre sve do posljednjeg perioda kada je i definitivno bilo jasno da će iz ovog susreta Rogatica izaći kao pobjednik. Posljednji dio igre su dobili rezultatom 14:7 i utakmicu završili sa, ipak previsokih, 16 poena razlike.

Najefikasniji u ovom susretu bili su Okliljević sa 16 postignutih poena i Mrkajić sa 11, dok su u ekipi Radnika Kokoruš i Živanović postigli po 12 poena.

Translate »