vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Dupli program Radnika

Nakon utakmice sa Rudarom i nove pobjede, Radnik kreće na mini-turneju na kojoj će odigrati dvije utakmice. Naime, kada su Pale napustile takmičenje, došlo je do određenih izmjena u raporedu takmičenja, pa raspored utakmica nije isti kao u prvom dijelu takmičenja. Radnik u ovom kolu gostuje ekipi Rogatice u nedjelju od 17 časova, a odmah sutradan će, po dogovoru dva kluba, odigrati još jedan meč sa ekipom Gacka od 18h. Na ovaj način će Radnik odmah odigrati dva kola u dva dana.

Prvi protivnik, Rogatica, je ekipa koja je u dosadašnjem dijelu takmičenja, pored našeg kluba, pokazala najviše. Trenutno zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 10 pobjeda i 3 poraza, od čega je jedan upravo od našeg kluba u prvom dijelu lige. Bio je to vrlo zanimljiv i neizvjestan meč, pa očekujemo da će i na ovom gostovanju Radnik  igrati još jednu ineteresantnu utakmicu,.

Gacko, sa druge strane, je ekipa koja je zabilježila samo jednu pobjedu u takmičenju i glavni je konkurent za ispadanje iz lige. Ovaj meč ne bi trebalo da predstavlja ozbiljniji problem za našu ekipu koja će u ovom duelu biti izraziti favorit.

Nadamo se da će Radnik nakon ovog gostovanja imati na svom kontu dvije pobjede više i u finiš takmičenja ući bez poraza kako bi sa prve pozicije ušao u plej-of i ostao glavni pretendent za osvajanje titule prvaka Republike Srpske.

Translate »