vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Derbi 7. kola: Radnik gostuje Borcu

U petak 12.12. 2014. sa početkom u 20 časova, KK Borac iz Banjaluke će dočekati Radnik u SD Borik. Borac u dosadašnjem toku takmičenja ima 4 pobjede i 1 poraz koji je doživio u prošlom kolu od ekipe Prijedora. Radnik je, sa druge strane, trenutno jedina neporažena ekipa u prvenstvu RS. Povodom predstojeće utakmice kapiten Radnika Lontoš rekao je za klupski sajt:

– Idemo u goste jednoj veoma dobroj ekipi koju vodi trener o kome ne treba trošiti puno riječi. Mi imamo veoma težak raspored, jer ćemo u ovih 6 dana odigrati 3 utakmice i moraćemo dobro da se odmorimo pred duel sa Borcem. Utakmice između Radnika i Borca su uvijek bile zanimljive, tako da očekujem da i ova koja nam predstoji ispuni očekivanja posjetilaca. Svakako da puni samopouzdanja ulazimo u ovaj meč i nadam se da ćemo se i sa ovog gostovanja vratiti neporaženi.

Trener Mihajlović očekuje interesantan duel u petak i dobru igru svog tima:

Borac ima mladu, poletnu i perspektivnu ekipu koju vodi jedan od najboljih i najiskusnijih trenera kod nas. U prethodnim mečevima su pokazali da posjeduju kvalitet i da mogu da naprave dobar rezultat u ovom takmičenju. U Boriku je uvijek bilo teško igrati, tako da i ovaj put očekujem jednu tvrdu utakmicu u kojoj će nijanse odlučivati. Mi smo dosadašnji dio prvenstva odigrali dobro i nadam se da ćemo ovaj niz pobjeda produžiti i nakon ovog meča koji svakako zaslužuje epitet derbija 7. kola prvenstva RS.

Translate »