vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Na startu sa Studentom

U prostorijama KSRS su izvučeni parovi i određeni termini odigravanja utakmica u Prvoj ligi RS. Na početku takmičenja Radnik će gostovati ekipi Studenta iz Banja Luke u nedjelju, 09.11.2014. godine. Student je jedan od favorita u ovogodišnjem takmičenju, tako da nas sigurno očekuje jedna veoma interesantna utakmica. Radnik je, sa druge strane, po mišljenju kapitena Lontoša i trenera Mihajlovića spreman za novu sezonu i svi sa optimizmom očekuju početak prvenstva. Lontoš je za klupski sajt izjavio:

 – Pripremni period je iza nas i sada sa dosta izmjenjenom ekipom ulazimo u novu sezonu. Dosta nosilaca igre Radnika iz prethodnih sezona su otišli, ali bez obzira na to očekujem da ovaj mladi tim uz nas nekoliko iskusnijih pruži dobre igre i napreduje iz utakmice u utakmicu. Dobro smo odradili pripremni period i kroz ovih nekoliko odigranih utakmica pokazali da možemo da igramo dobru košarku. Atmosfera u ekipi je odlična, tako da sa nestrpljenjem čekamo početak lige i da vidimo koliko ova ekipa može. Siguran sam da ćemo na svakoj utakmici davati svoj maksimum i kroz takav pristup ni rezultati neće izostati. U prvom kolu gostujemo ekipi Studenta. Analizirali smo protivnika tako da spremni dočekujemo ovaj duel i nadamo se dobrom rezultatu – rekao je novi kapiten Radnika.

Trener naše ekipe Igor Mihajlović je zadovoljan dosadašnjim radom ekipe i očekuje jednu dobru utakmicu u nedjelju:

– Prvenstvo počinje nešto kasnije nego uobičajeno, što nam je dalo dodatnog vremena za trening i uigravanje novog tima sa kojim ulazimo u ovo takmičenje. Zadovoljan sam odrađenim pripremama kao i zalaganjem igrača na treningu. Tim je prilično izmijenjen u odnosu na prethodne godine. Značajno smo podmladili ekipu i tu će biti oscilacija u igri ali očekujem da se kroz ovu sezonu, uz pomoć iskusnijih igrača koji su ostali, što veći broj igrača afirmiše na najbolji mogući način. Spremni smo za prvi duel sa Studentom u Banjoj Luci u nedjelju i vjerujem da ćemo uz ozbiljan pristup i maksimalnu angažovanost od samog početka odigrati jedan dobar meč i ostvariti dobar rezultat.

U nastavku takmičenja raspored utakmica našeg kluba će izgledati ovako:

2. kolo: KK „Radnik BNB“ – OKK „Kozara“ Gradiška

3. kolo: KK „Bratunac“ BratunacKK „Radnik BNB“

4. kolo: KK „Radnik BNB“ KK „Teslić“ Teslić

5. kolo: KK „Rudar“ UgljevikKK „Radnik BNB“

6. kolo: KK „Radnik BNB“ KK „Sutjeska“ Foča

7. kolo: OKK „Borac“ Banja LukaKK „Radnik BNB“

8. kolo: KK „Radnik BNB“OKK „Gacko“ Gacko

9.kolo: KK „Prijedor“ PrijedorKK „Radnik BNB“

10 kolo: Slobodno

11. kolo: KK „Radnik BNB“KK „Drina Birač“ Zvornik

12. kolo: KK „Budućnost“ Pale KK „Radnik BNB“

13.kolo: KK „Radnik BNB“KK „Rogatica“ Rogatica

Translate »