vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Poraz u 18. kolu od Drine Prncip

KK RADNIK ELVACO METPRO – KK DRINA PRINCIP  78 : 79  (17:19 / 13:19 / 24:21 / 24:20)

KK RADNIK ELVACO METPRO: Vlačić 18, Kokoruš 24. Kecman, Mičić 14, Jovanović 6, Radović 2, Markez, Andrić, Tejić, Ristić, Spasojević 3, Kajmaković 11. Trener: V. Radovanović

KK DRINA PRINCIP: Boljkovac 14, Savanović 11, Knežević 20, Kovačević 9, Hajduković 6, Milićević 2, Bogićević 11, Tekić, Pelemiš, Sekulić, Tijanić 2, Pantić 2. Trener: V. Erić

U neizvjesnoj utakmici punoj preokreta Radnik Elvaco MetPro nije uspio da na domaćem terenu savlada goste iz Zvornika. Drina Princip je bolje ušla u meč i riješila prve dvije četvrtine u svoju korist, da bi na poluvrijeme otišla sa prednošću od 8 razlike. Radnik u tom periodu nikako nije mogao da dođe do igre kojom bi se značajnije suprotstavio protivniku. Bezidejna igra našeg tima i individualna rješenja nisu bili dovoljni.

U drugom poluvremenu se situacija promijenila. Radnik je ozbiljnije zaigrao odbranu i ta agresivnost mu je donijela lake poene iz kontranapada, što je rezultiralo rezultatskim preokretom. Radnik je stigao prednost protivnika i poveo. Iskusna ekipa Drine nije se tada predavala i preko Boljkovca i Kneževića držala je priključak. Na kraju, rezultatska klackalica u kojoj se bolje snalaze gostujući igrači. Radnik je ponovo imao napad za pobjedu koji opet nije uspio da realizuje.

Najefikasniji igrač na meču bio je Kokoruš sa 24 postignuta poena. Vlačić je ubacio 18 i Mičić 14. Ekipu Drine Princip predvodili su Knežević sa 20 i Boljkovac sa 14 ubačenih koševa.

U sljedećem kolu, Radnik Elvaco MetPro gostuje ekipi Hea iz Bileće.

Translate »