vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik Elvaco MetPro savladao Student Igokeu

KK RADNIK ELVACO METPRO – KK STUDENT IGOKEA  72 : 63  (16:21 / 25:14 / 17:17 / 14:11)

KK RADNIK ELVACO METPRO: Vlačić 9, Kokoruš 22, Kajmaković 4, Mičić 17, Jovanović 11, Radović 2, Markez, Tejić, Andrić, Spasojević, Kecman 7, Goranović. Trener: V. Radovanović

KK STUDENT IGOKEA: Bojanić 7, Lakić 7, Simanić 15, Pavlović 4, Topolović 21, Ćurović, Dragojević, Bošković, Milekić 5, Ješić, Petrović, Ćukle. Trener: S. Kecman

U 14. kolu Prve lige Republike Srpske, Radnik je dočekao ekipu Student Igokee i zabilježio novu pobjedu. Radnik je bio favorit na ovom susretu, ali su gosti i na ovom meču pokazali veliki talenat koji posjeduju tako da je utakmica bila neizvjesna do samog kraja.

Student Igokea je bolje započela meč, te je prvi period igre riješila u svoju korist rezultatom 21:16. Radnik je pokazao reakciju u drugoj četvrtini, odigrao veoma dobro i vratio prednost, pa se na veliki odmor otišlo sa rezultatom 41:35 za naš tim. U nastavku je Radnik održavao prednost, ali su gosti požrtvovanom i sjajnom igrom u tranziciji sve vrijeme držali priključak. Tek u posljednjem periodu igre, naši momci su uspjeli da prelome meč meč prije svega zahvaljujući boljem skoku i manjem broju izgubljenih lopti.

Najefikasniji igrač na utakmici bio je Kokoruš sa 22 postignuta poena. U ekipi Radnika su se istakli još i Mičić sa 17 i Jovanović sa 11 ubačenih koševa. Kod gostiju je najefikasniji bio Topolović sa 21 poenom.

Radnik se ovom pobjedom učvrstio na drugoj poziciji na tabeli, a u sljedećem kolu gostuje ekipi Slavije.

Translate »