vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik Elvaco MetPro pobjedom otvorio drugi dio prvenstva

KK RADNIK ELVACO METPRO – KK VARDA HE  81 : 72  (23:18 / 18:22 / 20:17 / 20:15)

KK RADNIK ELVACO METPRO: Radović, Vlačić 3, Markez 4, Andrić, Tejić, Ristić 2, Kokoruš 27, Kecman 11, Spasojević, Kajmaković 7, Mičić 24, Jovanović 3. Trener : V. Radovanović

KK VARDA HE: Živanović 19, Đerić, Bodiroga 16, Ivanović, Mutapčić, Rosić, Ljubanić 6, Tasić 3, Savić 10, Stanimirović 18. Trener: I. Vidaković

Radnik Elvaco MetPro je u prvom kolu drugog dijela prvenstva dočekao ekipu Varde HE i nakon veoma teškog i zahtjevnog meča savladao goste iz Višegrada. Radnik je bio favorit pred početak utakmice ali gosti, koji su promijenili sastav u odnosu na prvi dio prvenstva, su sve vrijeme uspijevali da drže priključak i ne dozvole našim momcima da naprave značajniju prednost. Radnik je dobio prvu četvrtinu, gosti drugu, pa se na poluvrijeme otišlo sa minimalnom prednošću našeg kluba.

Treći period igre pripao je Radniku, koji je imao dominaciju u skoku, ali i nešto veći broj izgubljenih lopti, te je rezultat i dalje bio neizvjestan. U posljednjem periodu igre činilo se da bi Varda mogla i do iznenađenja, jer je u jednom trenutku povela i sa 8 poena prednosti, ali prije svega dobrom odbranom, a onda i smirenošću naših najiskusnijih igrača, Radnik je povratio prednost i na kraju upisao nove bodove.

Najefikasniji u našem timu bili su Kokoruš i Mičić sa 27, odnosno 24 poena, dok su kod gostiju to bili Živanović sa 19 i Stanimirović sa 18 postignutih poena.

U sljedećem kolu Radnik gostuje ekipi Prijedora.

Translate »