vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik Elvaco MetPro slavio u Foči i upisao četvrtu uzastopnu pobjedu

KK SUTJESKA – KK RADNIK ELVACO METPRO  50 : 66  (13:15 / 17:21 / 9:15 / 11:15)

KK SUTJESKA: Prstojević, Stanković 12, Drakula 2, Mrković 15, Kapuran 6, Davidović, Marić 5, Fundup 3, Ristanović 2, Stojanović 5, Vidojević. Trener: D. Radović

KK RADNIK ELVACO METPRO: Vlačić 12, Kokoruš 7, Kecman, Mičić 20, Jovanović 7, Radović 10, Markez 4, Andrić, Ristić 4, Spasojević, Kajmaković 2. Trener: V. Radovanović

U 9. kolu Prve lige Republike Srpske, Radnik Elvaco MetPro je gostovao ekipi Sutjeske iz Foče i upisao novu pobjedu, četvrtu u nizu u prvenstvu. Radnik je igrom opravdao ulogu favorita na meču i nakon ovog kola nalazi se na drugoj poziciji.

Samo u prvoj četvrtini ekipe su bile u rezultatskom egalu, da bi u nastavku meča Radnik Elvaco MetPro preuzeo inicijativu. Naš tim je sve četiri perioda igre riješio u svoju korist, a razlika se u toku utakmice uvećavala i do 20 poena prednosti. Na kraju, očekivan trijumf Radnika za šestu pobjedu u prvenstvu.

Najefikasniji igrač u našem timu, ujedno i na utakmici, bio je Mičić sa 20 postignutih poena. Dvocifreni su bili još Vlačić sa 12 i Radović sa 10 poena. U ekipi Sutjeske istakli su se Mrković sa 15 i Stanković sa 12 ubačenih koševa.

U sljedećem kolu, narednog vikenda, Radnik ponovo igra u gostima. Ovog puta protiv ekipe Slobode 73 iz Novog Grada.

Translate »