vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik Elvaco MetPro savladao Heo

KK RADNIK ELVACO METPRO – KK HEO-ALEKSIĆ KOMERC  70 : 63  (24:9 / 19:22 / 15:17 / 12:15)

KK RADNIK ELVACO METPRO: Markez, Ristić 3, Kokoruš 20, Kajmaković 3, Jovanović 5, Radović 2, Vlačić 15, Andrić, Milovanović, Kecman 4, Spasojević, Mičić 18. Trener: V. Radovanović

KK HEO-ALEKSIĆ KOMERC: Vujinović 5, Radmilović 20, Bratić 1, Fimić, Šaraba 7, Ivković 10, D. Ivković 6, Radmilović, Popara 3, Vuković 11. Trener: B. Jokanović

Radnik Elvaco MetPro je u 8. kolu Prve lige Republike Srpske dočekao ekipu Heo-Aleksić Komerc iz Bileće i ostvario treću vezanu pobjedu u prvenstvu. Heo je prije ovog kola zauzimao treću poziciju koju je ostvario dobrim igrama i znalo se da će ovo biti jedan neizvjestan meč. Radnik je sjajno otvorio utakmicu i već nakon prve četvrtine ostvario dvocifrenu prednost. Gosti se, naravno, nisu predavali i trener Jokanović je čestim izmjenama i različitim odbranama pokušavao da smanji razliku i utakmicu uvede u neizvjestan tok. Međutim, svaki put kada bi se učinilo da bi Heo mogao napraviti nešto više, igrači našeg tima su imali odgovor. Na poluvrijeme se otišlo sa 13 poena prednosti Radnika.

U nastavku manje-više ista priča, jer je Radnik je uspio da odbije napade Hea i mirnom i sigurnom igrom kontroliše meč. U posljednjoj četvrtini su Bilećani prišli na 6 razlike, ali to je bilo sve jer je Radnik na kraju sačuvao prednost i upisao nove bodove.

Najefikasniji na utakmici bili su Kokoruš iz Radnika i Radmilović iz Hea sa po 20 poena. U Radniku su dvocifreni bili još Mičić sa 18 i Vlačić sa 15 postignutih poena, a u Heu Vuković sa 11 i Ivković sa 10 ubačenih koševa.

Sljedeći meč u prvenstvu Radnik Elvaco MetPro će igrati sljedećeg vikenda kao gost Sutjeske.

Translate »