vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik Elvaco MetPro

KK Radnik je danas potpisao sponzorski ugovor sa renomiranom kompanijom ELVACO METPRO i u sezoni 2019/20 će nastupati pod imenom KK Radnik Elvaco MetPro.

Kompanija je osnovana 1974. godine kao Elvaco AD. Sjedište kompanije je u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, a od samog početka, njihova djelatnost je bila u obradi metala i proizvodnji.

Njihovi pogoni i kapaciteti mašinskog parka, ljudski resursi, veliko iskustvo i moderno upravljanje im omogućavaju da odgovore na sve zahtjeve tržišta. Sa više od 70 zaposlenih, ostvarili su uspješnu proizvodnju nekoliko tehnoloških linija.

Danas Elvaco MetPro predstavlja respektabilnu kompaniju sa znanjem i iskustvom u svim poslovima obrade metala. Korištenjem CNC tehnologije i više od 40 godina iskustva te radom predanih profesionalaca odgovaraju na najsofisticiranije zahtjeve kupaca kada je u pitanju kvalitet proizvoda i usluga. Sertifikovani su prema ISO standardu 9001: 2015.

Njihov proizvodni portfolio raste iz dana u dan sa fokusom na proizvodnju kontejnera i reparaciju korišćenih, držeći se u skladu sa industrijom, svjetskim standardima i zahtjevima tržišta.

Ovim putem KK Radnik BNB se još jednom zahvaljuje kompaniji Elvaco MetPro što je kao društveno odgovorna firma prepoznala značaj ulaganja u sport i nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo ostvariti zacrtane ciljeve.

Translate »