vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Završen regularni dio 1. MLRS

OKK SLAVIJA 1996 – KK RADNIK BNB  64 : 51 (18:16 / 19:10 / 17:14 / 10:11)

OKK SLAVIJA 1996: Macan 8, Perc 3, Vasković 6, Damjanović 15, Pilindavić 13, Šušić 6, L. Damjanović 5, Šehovac 8, Milošević, Krunić, Ž. Damjanović. Trener: A. Damjanović

KK RADNIK BNB: Kokoruš 23, Radović 10, Tomić 4, Gutalj 7, Kajmaković 2, Sandić 3, Borisogljebski, Tejić 2, Kolaković, Bošnjak, Ristić. Trener: V. Radovanović

U posljednjem kolu 1. MLRS Slavija je dočekala ekipu Radnika. U utakmici bez rezultatskog značaja domaćin, na čijoj klubi je bivši igrač Radnika, Aleksandar Damjanović, savladao je goste rezultatom 64:51. Slavija je bila bolji rival i zasluženo osvojila bodove u jednoj fer i korektnoj košarkaškoj predstavi. Utisak je pokvarila povreda kapitena i najboljeg igrača našeg tima, Dejana Kokoruša, kome predstoji oporavak.

Najefikasnij na susretu bio je upravo Kokoruš sa 23 postignuta poena, Radović je sa 10 takođe bio dvocifren. U ekipi Slavije Damjanović je postigao 15, a Pilindavić 13 poena.

Radnik nije uspio da se plasira u plej-of, nekoliko utakmica je gubio u posljednjim sekundama i možemo reći da u pojedinim dijelovima sezone nije imao ni sreće kada je bila potrebna, ali svakako ima razloga za optimizam, jer je kao jedna od najmlađih ekipa u ligi dobio nekoliko mladih igrača koji će u budućnosti predstavljati okosnicu kluba.

Prvi tim je završio sa obavezama u ovoj sezoni, dok juniori nastavljaju takmičenje u PKO-u sa ciljem da se plasiraju na polufinalni turnir Republike Srpske.

Translate »