vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik ubjedljiv protiv Prijedora

KK RADNIK BNB – KK PRIJEDOR  74 : 54  (15:15 / 11:16 / 26:8 / 22:15)

KK RADNIK BNB: Radović 9, Popadić 12, Tomić, Gutalj 4, Kajmaković, Kokoruš 23, Sandić 4, Borisogljebski 2, Tejić, Kolaković 15, Bošnjak, žsavić 5. Trener: V. Radovanović

KK PRIJEDOR: Milošević 14, Ivetić 8, Samardžić 8, Bilanović 2, Kragulj 2, Modrić 3, Rajković 4, Kelečević, Stakić 7, Majkić 4, Zekanović 2. Trener: D. Palalić

Radnik je u 18. kolu Prve lige Republike Srpske dočekao ekipu Prijedora i došao do novih bodova.

Prijedor je došao u Bijeljinu nakon nekoliko dobrih rezultata i očekivao se tvrd i neizvjestan meč. Tako je i bilo u prvom poluvremenu. Prva četvrtina je završena rezultatom 15:15, dok je u drugoj Prijedor je odigrao nešto bolje i sa 5 poena prednosti završio poluvrijeme. Naš tim je u tim trenucima igrao promjenjivo i nije uspijevao da nađe pravi ritam.

U nastavku utakmice Radnik je prikazao sjajnu igru i model kako bi u narednim mečevima trebalo da igra. Odlična odbrana iz koje se otvorilo nekoliko kontranapada je dozvolila ekipi Prijedora da u ovom periodu postigne samo 8 poena naspram Radnikovih 26, što je i prelomilo meč. U nastavku su naši igrači rutinski priveli meč kraju i zasluženo osvojili bodove.

Najefikasniji igrač na utakmici bio je Kokoruš sa 23 postignuta poena. U domaćem timu dvocifreni su bili još i Kolaković sa 15 i Popadić sa 12. U ekipi Prijedora istakao se Milošević sa 14 poena.

U sljedećem kolu, Radnik dočekuje ekipu Sokoca.

Translate »