vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Vogošća slavila u Bijeljini

KK RADNIK BNB – KK VOGOŠĆA 56 : 77 (15:31 / 20:08 / 02: 21 / 19:17)

KK RADNIK BNB: Milošević, Kokoruš 16, Jovanović 22, Kaluđerović 4, Sudžum 2, Šarić, Popadić, Šandić, Vasić, Pavlović 6, Prskalo 6, Tomić. Trener: V. Radovanović
KK VOGOŠĆA: Vranić 18, Warner 18, Dime 13, Fazlić 6, Mustafica 13, Preljević, Sijerčić, Čamdžić,
Dedović 3, Muratović, Mičić 6, Kasun. Trener: H. Frljak

U 6. kolu Lige za opstanak, Radnik je na svom terenu poražen od ekipe Vogošće. Vogošća je bila favorit na ovom susretu, ali je Radnik gajio nadu da će nakon promjene trenera uslijediti reakcija igrača i da će to možda učiniti ovaj meč neizvjesnijim. Prva četvrtina nije donijela mnogo pozitivnih stvari. Radnik je primio 31 poen, postigao samo 16,. Ipak u drugoj četvrtini, Radnik se budi i agresivnom igrom u odbrani, a zatim i sa preciznim šutem i nekoliko kontranapada vraća ovoj utakmici neizvjesnost. Na poluvrijeme se otišlo sa 4 poena prednosti gostiju i  svi u dvorani su očekivali da će do kraja Radnik ipak uspjeti da napravi nešto više.

Međutim, očajna 3. četvrtina stavila je tačku na ovaj meč. Vogošća je stekla visoku prednost koju Radnik više nije mogao stići. Sve što je uspio da uradi do kraja je da dobije posljednji period igre, ali to nije mnogo uticalo na krajnji ishod meča. Vogošća je zasluženo osvojila bodove i sigurno će igrati u Premijer ligi i naredne sezone.

Najefikasniji na meču bio je Luka Jovanović sa 22 poena, dvocifren kod domaćih bio je još Kokoruš sa 16. Kod gostiju pored sjajnih Warnera(18) i Dimea (13) istakli su se Vranić sa 18 i Mustafica sa 13 poena.

Naredni meč Radnik igra kao gost u Mostaru u subotu, 07.04.2018.

Translate »