vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Mladost slavila u Mrkonjić Gradu

KK MLADOST – KK RADNIK BNB 95 : 77 (16:20 / 24:16 / 22:26 / 33:15)

KK MLADOST: V. Aleksić 10, Kočović 23, Knežević 6, Ljuboja, Mijović 28, Jović, Kljajić, Milanović 13, Radivojević 12, Srdić, Jotić, Đ. Aleksić 3. Trener: G. Sladojević

KK RADNIK BNB: Kokoruš 19, Kaluđerović 12, Pavlović 12, Tomić 4, Sudžum 13, Šarić 2, Popadić 1, Tejić, Vasić 9, Prskalo 5. Trener: V. Radovanović

Nije Radnik mogao da napravi iznenađenje u Mrkonjić Gradu protiv ekipe Mladosti. Iako je odigrao sasvim dobar meč i u jednom dijelu utakmice bio u prednosti, ipak je Mladost u posljednjoj četvrtini uspjela da riješi pitanje pobjednika.

Radnik je veoma dobro započeo meč i držao je prednost u prvom periodu. Igrači Radnika su raporedili poene i održavali dobar ritam igre većim dijelom utakmice. U drugoj četvrtini je Mladost preuzela inicijativu i nošena odličnim Mijovićem preokrenula rezultat i na pauzu otišla sa 4 poena prednosti. Radnik je u nastavku meča izdržao nalete Mladosti i riješio i ovaj period igre u svoju korist, tako da je na kraju ovog perioda igre rezultat bio neriješen – 62:62.

Mladost je silovito ušla u posljednju četvrtinu i postigla čak 33 poena. Raspoloženom Mijoviću koji je bio najefikasniji akter ovog susreta sa 28 postignutih poena su se priključili Kočović (23) i Milanović (13), što je bilo dovoljno za novu pobjedu Mladosti. Radnik u ovom dijelu igre nije imao odgovor na igru domaćina i u smanjenoj rotaciji (jer je nastupio bez povrijeđenog Jovanovića) ipak nije mogao više. Na kraju zaslužena pobjeda Mladosti, a Radnik se okreće posljednjem susretu u Ligi za prvaka koji će se odigrati u Bijeljini u srijedu, 18.04.2018. godine protiv ekipe Slobode iz Tuzle.

Translate »