vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Poraz od Mladosti

KK MLADOST – KK RADNIK BNB  81:57 (24:08/22:20/20:14/15:15)

KK MLADOST: Dumić 6, Mijović 23, Milanović 5, Knežević 17, Aleksić 12, Srdić, Radivojević 18, Jotić, Janjetović, Ljuboja, Torbica, Majić.

KK RADNIK BNB: Šarić 9, Milošević 4, Kokoruš 9, Jovanović 11, Pavlović 18, Popadić, Boljkovac, Tejić, Kaluđerović, Tomić 4, Milošev 2.

Radnik BNB nije uspio da nastavi pobjednički niz i nakon dvije uzastopne pobjede, upisao je drugi poraz u ovom prvenstvu i to u gostima od ekipe Mladosti iz Mrkonjić Grada.

Kako se na kraju ispostavilo, ključna je bila prva četvrtina u kojoj je ekipa Radnika odigrala veoma loše i zabilježila samo 8 poena, naspram 24 ekipe Mladosti. U nastavku utakmice, naš tim je više puta dolazio do jednocifrenog nedostatka, ali nije imao snage da uvede utakmicu u neizvjestan tok. Ekipa Mladosti je odigrala jedan jako dobar meč i nakon tri poraza uspjela da upiše prve bodove.

Radnik ni na ovom meču nije nastupio kompletan i igrao je sa nekoliko rovitih igrača. Sljedeći meč je na programu 22.11. sa ekipom Bosne, pa će ekipa imati dovooljno vremena da se oporavi i pripremi za izazove koji im predstoje.

Najefikasniji igrač susreta bio je igrač Mladosti Mijović sa 23 postignuta poena, dok je u Radniku najefikaniji bio Nemanja Pavlović sa 18 poena.

 

Translate »