vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik ponovo ubjedljiv protiv Bratunca

KK RADNIK BNB – KK BRATUNAC  109 :71 (26:12 / 20:13 / 29:27 / 34:19)

KK RADNIK BNB: Drljača 3, Kupusović 9, Ćeranić 11, Erić, Gavrić 24, Kokoruš 25, Radović 4, Despotović, Ilić 12, Kecman 18, Sandić 3. Trener: B. Vićentić

 KK BRATUNAC: Stupar 7, Bogićević 17, Klještan 23, Gajić 2, Alempić, Milošević 2, Jokić, Alempić D. 2, Janjušević 8, Petrović 10. Trener: O. Radić

Još jedna rutinska pobjeda našeg kluba u utakmici 22. kola Prve lige Republike Srpske sa kojom je Radnik BNB učvrstio vodeću poziciju na tabeli i sigurnim koracima grabi ka plef-ofu.

Očekivao se veći otpor gostiju iz Bratunca, pogotovo kada se zna da su značajno promijenili tim u odnosu na prvi dio prvenstva i angažovali neke iskusne i kvalitetne igrače. Međutim, naši momci su nastavili kontinuitet dobrih igara i bez većih problema savladali ekipu Bratunca.

Od prvog minuta, igrači Radnika BNB su nametnuli svoj ritam i sigurnom igrom već na kraju prvog perioda igre imali dvocifrenu prednost da bi do poluvremena ona iznosila 21 poen u korist domaće ekipe.

U nastavku meča, trener Vićentić je pružio priliku svim igračima koji su prikazali veoma dobru igru i opravdali svoje minute. Samo u trećem periodu je gost bio ravnopravan rival kada je Radnik BNB odigrao nešto slabije odbranu, ali efikasnost opet nije dolazila u pitanje. Posljednja četvrtina je i pokazala apsolutnu dominaciju Radnika i nemoć gostiju za konačnih 38 razlike.

Najefikasniji akter ovog susreta je bio Dejan Kokoruš sa 25, koga je pratio Gavrić sa 24 postignuta poena. Svakako ne treba zanemariti ni učinak Kecmana koji je ostvario dabl-dabl sa 18 poena i 12 skokova, kao ni Ilića sa 12 poena i 10 skokova. Najefikasniji u timu Bratunca bio je bivši igrač Radnika Klještan koji je postigao 23 poena.

Radnik BNB sljedeći meč igra u gostima protiv ekipe Slavije.

Translate »