vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Pobjeda Radnika protiv Kozare

KK KOZARA  –  RADNIK BNB  65 : 70  (13:14 / 21:20 /15:23 / 16:13)

KK KOZARA: Obradović, Radan 4, Petković, Radosavljević 8, Nikolić 14, Janković 15, Damjanović, Lakić 2, Ilić 20, Savić, Cvetić, Čečavac 2. Trener: Ž. Milaković

KK RADNIK BNB: Kupusović, Ćeranić 5, Erić 6, Gavrić 13, Kokoruš 30, Radović 2, Drljača, Despotović, Kajmaković 6, Ilić, Kecman 8. Trener: B. Vićentić

Radnik BNB je, teže nego što se očekivalo, ostvario novu pobjedu na gostovanju protiv ekipe Kozare. U prvom poluvremenu ekipe su se smjenjivale u vođstvu, pa je Radnik BNB dobio prvu, a Kozara drugu četvrtinu minimalnim rezultatom, da bi na poluvremenu rezultat bio neriješen 34:34.

Ispostavilo se da je treća četvrtina bila ključna za konačan ishod ovog meča, jer je Radnik BNB u ovom periodu igre ostvario prednost od 8 razlike što je, na kraju se ispostavilo, bila prednost koju ekipa Kozare više nije mogla stići. Domaćin se na samom kraju utakmice opasno približio i možda mogao i preokrenuti meč u svoju korist, ali je ipak iskustvo gostiju presudilo za konačnih 65:70. Tako je naš klub zadržao prvu poziciju i sa velikim optimizmom dočekuje preostale utakmice.

Najefikasniji akter meča bio je, po običaju, Dejan Kokoruš sa 30 ubačenih koševa. Dvocifren je bio još i Gavrić, dok su se kod domaćina istakli Ilić sa 20, Janković sa 15 i Nikolić sa 14 postignutih poena.

Radniku BNB predstoje mečevi sa najbližim pratiocima na tabeli. Prvi je već narednog vikenda opet u gostima protiv ekipe Sokolca.

Translate »