vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik savladao Prijedor

KK RADNIK BNB – KK PRIJEDOR  67 : 50  (17:13 / 21:14 / 13:12 / 16:11)

KK RADNIK BNB: Sandić, Drljača, Ćeranić 8, Erić 8, Gavrić 8, Kokoruš 20, Radović 3, Despotović, Kajmaković 5, Ilić 9, Kecman 6. Trener: B. Vićentić

KK PRIJEDOR: Blaz 6, Vuković, Damjanović 3, Stakić, Vuković 5, Bilanović 2, Lakić 3, Damjanović 2, Tomić 8, Savić, Bilanović 21. Trener: D. Palalić

Radnik je ostvario novu pobjedu kao domaćin i zadržao vodeću poziciju u prvenstvu. Ovim trijumfom Radnik se revanširao Prijedoru za poraz u prvom dijelu sezone i ostao neporažen u mečevima kod kuće.

Radnik je opravdao ulogu favorita, a da će tako i biti moglo se naslutiti od samog početka. Radnik je cio meč bio u prednosti i nije dozvoljavao ekipi Prijedora da se značajnije približi. Kako je vrijeme prolazilo, prednost našeg tima je rasla da bi u jednom momentu iznosila i 22 poena. Radnik je bio dominantan u skoku, a najveću prednost je ostvario u reketu odakle je i postigao najveći broj poena. Ostali parametri su takođe bili na strani našeg tima, tako da se na kraju može zaključiti da je ovo bila još jedna rutinska pobjeda.Trener Vićentić je i u ovom meču pružio priliku svim igračima što svakako može u narednim mečevima biti samo kvalitet više.

Najefikasnii igrač utakmice bio je košarkaš Prijedora Bilanović sa 21 postignutim poenom. U timu Radnika je to bio Kokoruš koji je postigao poen manje.

Translate »