vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik ponovo bolji od Rudara

KK RUDAR 2015 – KK RADNIK BNB  78 : 85  (22:14 / 18:24 / 21:26 / 17:21)

KK RUDAR 2015: Đurić, Gavrić 6, Cvjetković 15, Marković, Radenković 2, Lazić, Tomić 25, Todorović 14, Nikolić, Stevanović 16, Bojić. Trener: P. Vasković

KK RADNIK BNB: Drljača, Ćeranić 6, Erić 8, Gavrić 9, Kokoruš 26, Radović 5, Sandić, Despotović 2, Kajmaković 12, Ilić 5, Kecman 12, Luledžija. Trener: B. Vićentić

Opet su Rudar i Radnik odigrali jedan vrlo zanimljiv meč u kome je domaćin bila ekipa iz Ugljevika. Iako je Radnik trenutno prvi u prvenstvu i pred početak meča važio za favorita, Rudar je i u ranijim mečevima pokazivao da može da savlada ekipe koje su na papiru bile u prednosti.

Da će meč biti zanivljiv i da će Rudar pokušati da zadrži bodove u Ugljeviku pokazala je prva četvrtina u kojoj se naši igrači nisu baš najbolje snašli. Rudar je imao 9 poena prednosti i veoma dobro odigrao na samom početku. Radnik je u drugom periodu odigrao nešto snažnije i čvršće u odbrani, što je donijelo rezultat, te se na odmor otišlo sa prednošću domaćina od samo 2 poena. Nakon pauze, Radnik je zaigrao bolje, riješio i ovu četvrtinu u svoju korist i preuzeo vođstvo pred odlučujući period igre. Duža klupa Radnika i dobra igra prije svega u reketu, nije dozvoljavala Rudaru više da napravi neki značajniji preokret, tako da je Radnik upisao nove bodove i zadržao lidersku poziciju.

Najefikasniji igrač na utakmici bio je Kokoruš sa 26 poena, ali svakako treba istaći i Kecmana koji je ostvario dabl-dabl učina sa 12 poena i 11 skokova. U ekipi Rudara Tomić je postigao 25 a Stevanović 16 poena.

Translate »