vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik u uzbudljivom meču bolji od Studenta

KK STUDENT – KK RADNIK BNB  83 : 85  (23:20 / 18:28 / 21:23 / 21:14)

KK STUDENT: Rajković 9, Bojović 15, Cumbo 11, Knežević 2, Lukić 2, Komnenović 2, Milaš, Lončar, Jokić, Lončar 13, Tomić 8, Davidović 21. Trener: A. Ćikić

KK RADNIK BNB: Kupusović, Ćeranić 12, Drljača, Gavrić 20, Kokoruš 37, Radović 6, Despotović 2, Kajmaković 6, Dušan Ilić 1, Kecman 1. Trener: B. Vićentić

Radnik je osvojio nove bodove na gostovanju u Banjoj Luci. Nakon veoma uzbudljive utakmice, naši momci su savladali ekipu Studenta i ostali na drugoj poziciji šampionata.

Student je bolje ušao u utakmicu i u prvoj četvrtini uglavnom imao prednost. Da Radnik ne dođe u preveliki zaostatak pobrinuo se kapiten Kokoruš koji je postigao svih 20 poena u prvoj četvrtini za našu ekipu. U drugom dijelu igre su se probudili i ostali igrači, prije svega Gavrić, koji se priključio Kokorušu i uz veoma dobrog Ćeranića su uspjeli da preokrenu rezultat i završe prvo poluvrijeme sa prednošću od 7 poena.

Treći period igre takođe je pripao našem timu, pa je u nekim momentima prednost iznosila i 15 razlike u korist Radnika. Opuštanje i dekoncentracija u posljednjoj četvrtini doveli su do toga da ekipa Studenta vrati utakmicu u egal. Minut do kraja meča Radnik je imao prednost od 7 poena i napad, ali i pored toga domaćin je imao priliku da se potpuno vrati, možda čak i dobije meč. Ipak, to se nije desilo i Radnik je došao do novih bodova. Završnila ovog meča bi mogla da bude i svojevrsno upozorenje za naš tim da se meč igra do posljednje sekunde i da bi ubuduće ovakva opuštanja mogla da budu veoma neugodna.

Najefikasniji akter meča bio je Kokoruš sa 37 postignutih poena. U Radniku su još dvocifreni bili Gavrić sa 20 i Ćeranić sa 12 koševa. Najefikasniji igrač u timu Studenta bio je Davidović sa 21 poenom.

Naredni meč ne na programu za vikend kada će naš tim gostovati ekipi Teslića.

Translate »