vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik ubjedljiv protiv Bratunca

KK BRATUNAC – KK RADNIK BNB  51 : 97  (11:22 / 19:23 / 17:21 / 4:31)

KK BRATUNAC: Stupar 12, Milošević, Aleksić, Petrović 9, Gajić 9, Jokić, Lazić, Kovačević 8, Alempić 3, Maksimović, Konovjek 2, Deurić 8. Trener: O. Radić

KK RADNIK BNB: Popadić 10, Kupusović 3, Ćeranić 6, Erić 3, Gavrić 13, Kokoruš 20, Radović 1, Despotović 4, Kajmaković 9, Ilić 4, Kecman 22, Luledžija 2. Trener: B. Vićentić

Radnik je u okviru 9. kola gostovao ekipi Bratunca i ostvario više nego ubjedljivu pobjedu. Iako je Radnik bio favorit i prije početka ove utakmice, očekivao se veći otpor domaćina.

Već nakon prve četvrtine Radnik je imao dvocifrenu prednost i bilo je jasno da će upisati nove bodove. Bratunac je prikazao nešto bolju igru u drugom i trećem periodu, ali je Radnik i ove dijelove igre riješio u svoju korist. U posljednjoj četvrtini Radnik je bio silovit. Bratunac se potpuno predao i postigao samo 4 poena za 10 minuta što je Radnik iskoristio da popravi koš razliku i savlada domaćina sa čak 46 razlike.

Vićentić je pružio priliku svim igračima i oni su je maksimalno iskoristili. Svi su se upisali u strijelce, a prednjačio je Kecman koji je imao dabl-dabl učinak sa 22 postignuta poena i 14 skokova, što ga je ujedno učinilo i najefikasnijim strijelcem i igračem utakmice. Pratili su ga Kokoruš sa 20, Gavrić sa 13 i mladi Popadić sa 10 postignutih poena.

U ekipi Bratunca najefikasniji i jedini igrač sa dvocifrenim učinkom bio je Stupar koji je postigao 12 poena.

Translate »