vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik ubjedljiv u Kupu protiv Bratunca

KK RADNIK BNB  –  KK BRATUNAC   83 : 57  (18:12 / 17:15 / 25:12 / 23:18)

KK RADNIK: Popadić 4, Pržulj, Ćeranić 2, Erić 3, Gavrić 22, Kokoruš 22, Radović 6, Luledžija 2, Despotović 6, Kajmaković 1, Ilić 7, Kecman 6. Trener: B. Vićentić

KK BRATUNAC: Stupar 12, Radenković 9, Alempić, Maksimović, Aleksić, Jović, Lazić 3, Kovačević 10, Alempić D. 6, Rozić 6, Petrović 7, Drurić 2. Trener: O. Radić

Radnik je u trećem kolu Kupa Republike Srpske savladao ekipu Bratunca i plasirao se u četvrtfinale ovog takmičenja. Radnik je bio favorit na ovom meču i svaki drugi rezultat osim pobjede bio bi iznenađenje. Ipak, iako je Radnik sve četvrtine riješio u svoju korist, imao je određenih poteškoća u prvom poluvremenu da uspostavi i nametne svoj ritam. Veliki broj izgubljenih lopti usljed ishitrenih akcija i neangažovanost u odbrani omogućavale su ekipi Bratunca da drži ritam.

Tek u drugom poluvremenu su se igrači Radnika rastrčali, stegli odbranu i napravili neku značajniju razliku. Treći period je dobijen dvocifrenom razlikom koja se do kraja meča samo povećavala. To je trener Vićentić iskoristio da ukaže priliku svim igračima koji su opravdali povjerenje za konačnih 26 razlike i plasman u naredno kolo takmičenja.

Najefikasniji akteri meča bili su igrači Radnika Kokoruš i Gavrić sa po 22 postignuta poena, dok su kod gostiju dvocifreni bili Stupar sa 12 i Kovačević sa 10 ubačenih koševa.

Translate »