vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik spreman za novu sezonu

Nakon produžetka saradnje sa trenerom Vićentićem i stručnim štabom, Radnik je završio posao i oko kompletiranja tima za novu sezonu. Kao što smo i ranije pisali, u timu su ostali neki od nosilaca igre prethodnih sezona, došla su neka nova lica, kao i igrači koji su nekada nosili dres našeg kluba a sada se ponovo vratili u Radnik.

Roster za sljedeću sezonu će izgledati ovako: kapiten Dejan Kokoruš, Jovica Kecman, Srđan Gavrić, Milan Kajmaković, Dušan Ilić, Aljoša Ćeranić, Boško Radović, Zoran Kupusović, Nikola Drljača, Aleksandar Despotović, Danijel Erić, Aleksa Popadić, Marko Luledžija, Mihailo Damjanović, Nemanja Andrić, Srđan Pržulj, trener ekipe Branislav Vićentić, pomoćni trener Ognjen Pilipović i fizioterapeut ekipe Mira Pilipović.

Radnik privodi pripreme kraju i čeka prvi meč koji će odigrati u subotu, 22.10. Da je Radnik spreman za izazove koji ga čekaju u Prvoj ligi Republike Srpske govori i činjenica da je u posljednjem pripremnom susretu savladana ekipa Građanskog koja će se ove godine takmičiti u Premijer ligi BiH rezultatom 74:70, uz veliku borbenost, želju i zalaganje svih igrača.

Već ovog vikenda ljubitelji košarke će biti u prilici da vide novi tim koji će dočekati ekipu Teslića.

 

Translate »