vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik prekinuo seriju dobrih mečeva

KK BOŠNJAK – KK RADNIK BNB  87 : 76  (24:15 / 26:11 / 21:24 / 16:26)

KK BOŠNJAK: Petković, Dželmo 25, Hrgić, Ćurevac 6, Dovadžija 20, Đurđević 10, Kustura, Kadić 2, Rešidović 15, Demić, Tunović 7. Trener H. Jahić

KK RADNIK BNB: Marković, S. Damjanović 14, Klještan, Vučićević 8, Kokoruš 4, Sekicki 9, Kecman, Tuljković 17, Živanović 2, Gavrić 3, Drljača, D. Damjanović 19. Trener: B. Vićentić

Radnik je dobro startovao u Ligi za opstanak sa dvije vezane pobjede i na taj način prestigao ekipe Studenta i Građanskog. Treću utakmicu Radnik je odigrao kao gost Bošnjaka i pun elana nakon dva vezana trijumfa očekivala se velika borba i pobjeda. Međutim, sve nade su raspršene već nakon prvog perioda kada je domaćin imao 9 poena prednosti koja je i u drugom periodu igre rasla da bi se na kraju prvog poluvremena na odmor otišlo sa čak 24 poena viška ekipe Bošnjaka. Tada je bilo jasno da bodovi ostaju kod domaćina, a da će Radnik svoju priliku morati da traži u nekim drugim mečevima.Radnik jeste riješio treći i četvrti period igre u svoju korist, ali je to bilo dovoljno da se prednost ekipe Bošnjaka na kraju spusti na „prihvatljivih“ -11.

Najefikasniji i ujedno najbolji akteri meča su bili Dželmo (25) i Dovadžija (20) koji su predvodili domaćina, dok u našem sastavu treba istaći borbenog Darka Damjanovića koji je postigao dabl-dabl učinak sa 19 poena i 11 skokova. Njega je pratio Mujo Tuljković sa 17 postignutih poena i Srđan Damjanović sa 14.

U slčjedećem kolu koje je već u srijedu, Radnik dočekuje ekipu Zrinjskog. Meč će se odigrati u dvorani O.Š. „Vuk Karadžić“ sa početkom od 20h.

Translate »