vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Težak poraz u Kaknju

KK KAKANJ  –  KK RADNIK BNB  90 : 58

KK KAKANJ: Dedić 18, Maksimović 8, Boljkovac 6, Muflizović 7, Merdanović 5, Delalić 18, Plasto, Palavra 11, Šabić 4, Tomić 14. Trener: J. Pandža

KK RADNIK BNB: Damjanović 5, Radić 13, Krajišnik, Kokoruš 12, Kecman 2, Biloš, Živanović 4, Gavrić 5, Drljača 4, Damjanović 13. Trener: I. Mihajlović

Radnik nikako da pronađe igru. Nakon četvrtog kola Premijer lige Radnik nije uspio da zabilježi pobjedu i sada se nalazi na dnu tabele. Radnik je otputovao u Kakanj sa željom da napravi dobar rezultat ali je od samog početka utakmice bilo jasno da će Kakanj učiniti sve da utakmicu riješi u svoju korist.

Domaćin nije ostavio puno prostora našem timu i od samog početka je krenuo po pobjedu. Naši igrači nisu uspjeli da pruže dostojan otpor raspoloženim igračima Kaknja i vrlo brzo je bilo jasno ko će osvojiti bodove. Razigrani Dedić, Delalić, Tomić i Palavra su nemilosrdno punili koš našeg tima. Od naših igrača niko nije bio na očekivanom nivou, mada su se po poenima istakli Damjanović, Radić i Kokoruš.

Radnik će morati vrlo brzo da konsoliduje ekipu i ekspresno je pripremi za narednu utakmicu koju igra kod kuće protiv ekipe Leotara.

 

Translate »