vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Radnik i dalje bez pobjede

HKK ZRINJSKI – KK RADNIK BNB  87 : 53

HKK ZRINJSKI: Janjušević 11, Kuzman, Manjgo 3, Petrić, Planinić, Princ 10, Demić 13, Brawn 11, Tuljković 12, Šamadan 8, Brajković 19. Trener: S. Muminović.

KK RADNIK BNB: Drljača N., Damjanović S. 6, Martinović 4, Gavrić 2 Kokoruš 5, Kecman, Biloš 3, Živanović 2, Drljača O., Damjanović D. 31. Trener: B. Vićentić.

Novi poraz našeg tima. Ovoga puta u gostima, od ekipe Zrinjskog.

Iako je došlo do određenih promjena u timu i igračkom kadru, to nije uspjelo da probudi naš tim koji je nastavio sa lošim rezultatima. Martinović je igrao, ali mu je očigledno potrebno vremena da sotigne određeni nivo forme, dok Goran Vučićević nije bio registrovan za ovaj meč, zbog ažurnosti Košarkaškog saveza Grčke, koji se nisu udostojili da na vrijeme pošalju papire neophodne za registraciju. Jedina svijetla tačka u timu bio je Darko Damjanović koji je, pored toga što je bio najefikasniji igrač na meču (31 poen), dodao i 8 skokova i 2 asistencije.

Na samom početku vidjelo se da Zrinjski više želi pobjedu. Promjena trenera pred ovo kolo izgleda da je pozitivno uticala na domaće igrače, koji su odigrali odličan meč i ostavili naš tim bez šanse. Već nakon prvog poluvrenema razlika je bila nedostižna, s obzirom na prikazanu igru obje ekipe. Početkom trećeg perioda, igrači Radnika su pokušali nešto agresivnijom igrom da pokušaju smanjiti prednost, ali raspoloženi igrači Zrinjskog su višenego uspješno odbijali te pokušaje i povećavali razliku. Na kraju je samo bilo pitanje sa kojim rezultatom će ovaj meč biti završen. Ispostavilo se sa velikih 34 poena u korist domaćina.

Radniku predstoji grčevita borba u nastavku prvenstva, a prva sljedeća utakmica bi mogla da bude prekretnica kada naš tim dočekuje ekipu Građanskog. Utakmica će se odigrati u subotu, 28.11.2015. u dvorani O.Š. „Vuk Karadžić“ sa početkom od 19 časova.

Translate »