vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Revanš u Rogatici

Druga finalna utakmica plej-ofa Prve lige Republike Srpske odigraće su u subotu u SD u rogatici sa početkom od 19.30h. U prvom meču Radnik je slavio rezultatom 77:70 i nedostaje mu još jedna pobjeda da po treći put osvoji pehar namijenjen prvaku Republike Srpske.

Rogatica na svom terenu igra veoma dobro i biće to težak meč za našu ekipu, ali se nadamo da će Radnik bez obzira na sve uspjeti da opravda ulogu favorita i vrati se kao pobjednik sa ovog gostovanja. Ekipe se dobro poznaju, igrale su već tri puta ove sezone i sigurno neće biti iznenađenja i nepoznanica na utakmici koja slijedi. Radnik je dva puta bio bolji, dok je Rogatica slavila jednom, svako na svom terenu. Radnik je i u psihološkoj prednosti jer je, u slučaju eventualnog poraza na ovom meču, već obezbijedio majstoricu koja bi se igrala u Bijeljini, dok Rogatica mora da ide na sve ili ništa.

U svakom slučaju, očekuje nas jedna dobra košarkaška predstava nakon koje će se, nadamo se, Radnik vratiti kao novi šampion Republike Srpske.

Translate »