vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Treći poraz u sezoni

KK RADNIK  –  KK BRATUNAC   66 :  73  (18:21 / 18:16 / 19:11 / 11:25)

KK RADNIK: Drljača, Marković 12, Sandić, Krajišnik 7, Kokoruš 23, Radović, Kecman, Despotović, Živanović 15, Todorović 7, Mijatović 2. Trener: I. Mihajlović.

KK BRATUNAC: Petrović, Alempić V., Deurić, Gajić 8, Rajković 2, Lazić 8, Kovačević 28, Alempić D., Pavlović 27, Stupar, Radosavljević. Trener: O. Radić.

Radnik i Bratunac su u subotu odigrali veoma zanimljiv meč, kako se i očekivalo. Radnik je u ovom meču bio favorit ali borbena ekipa Bratunca je znala da im je ovo posljednja prilika da se domognu plej-ofa i zahvaljujući ogromnoj borbenosti, uspjeli su da ostvare pobjedu u ovom susretu.

Obje ekipe su dobro ušle u utakmicu i na samom početku se vidjelo da će ovo biti jedan zanimljiv i tvrd meč. Gosti su se nešto bolje snašli na početku i prvi period igre riješili u svoju korist. Radnik je dobrom igrom u drugom periodu odgovorio i na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću Bratunca od 36:37.

Radnik je dobru igru iz drugog perioda prenio u treću četvrtinu i u određenim momentima imao prednost i od 11 razlike, da bi se u posljednju četvrtinu ušlo sa prednošću od 7 poena – 55:48. Ipak, umjesto da domaći tada prelome meč i privedu ga kraju, igra Radnika se potpuno raspala. Nekoliko početničkih grešaka, promašenih zicera i propuštenih prilika da se postignu lagani poeni u napadu gosti su znali da iskoriste i okrenu tok meča u svoju korist. U samoj završnici bilo je jasno da Radnik više nema snage za preokret i Bratunac je sasvim zasluženo odnio bodove sa ove utakmice.

Najefikasniji na meču bio je tandem iz Bratunca – Kovačević/Pavlović. Oni su postigli 55 a ostatak tima 18 poena.

Sljedeće utakmice igraju se narednog vikenda kada Radnik dočekuje ekipu Prijedora.

Translate »