vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Drugi poraz Radnika

OKK KOZARA  –  KK RADNIK BNB   65 : 58  (16:14 / 23:16 / 13:15 / 13:13)

OKK KOZARA: Kovačević 16, Radić 12, Damjanović I. 8, Damjanović S. 21, Vranješ 4, Savić 4, Vekić, Petković, Mićić, Vukajlović. Trener: V. Todorović.

KK RADNIK BNB: Marković, Sandić, Krajišnik 10, Kokoruš 7, Radović, Kecman 14, Despotović, Živanović 15, Todorović 6,  Mijatović 6, Drljača. Trener: I. Mihajlović.

Radnik je na gostovanju u Gradišci doživio drugi poraz ove sezone. Bolji rival u ovo duelu bila je ekipa Kozare koja je zasluženo trijumfovala i povećala sebi šanse za eventualni ulazak u plej of. Radnik je, sa druge strane, nakon možda i najbolje utakmice u sezoni i ubjedljive pobjede nad Borcem u prošlom kolu, odigrao veoma loše utakmicu i potvrdio nešto lošiju formu u odnosu na prvi dio sezone. Igrači od kojih se očekivalo da odigraju na nivou prethodnih mečeva su podbacili, tako da, i pored solidnih rola Živanovića (15 poena) i Kecmana (14 poena), pobjeda Kozare nije dolazila u pitanje.

Ključna četvrtina je bila druga u kojoj je domaćin napravio razliku koju igrači Radnika nisu uspjeli da stignu do kraja meča. Tome su, pored loše igre našeg tima, značajno doprinijeli najbolji strijelac meča Damjanović S. (21 poen) i Kovačević (16 poena).

I pored ovog poraza, Radnik je ostao na prvoj poziciji tri kola prije kraja regularnog dijela šampionata. Ukoliko u naredne tri utakmice ostvari pobjede (protiv Bratunca i Prijedora kod kuće i Teslića u gostima), Radnik će u plej-of ući sa prve pozicije. Drugoplasirana je Rogatica, dok će se za treće i četvrto mjesto voditi velika borba između Sutjeske, Prijedora, Borca, Bratunca i Kozare.

Translate »