vi trenutno gledate stranicu

novosti i saopštenja

Počinje nova sezona

KK Radnik Bijeljina je nakon dvije odigrane sezone u Premijer ligi BiH ponovo član Prve lige RS u kojoj će se takmičiti ove sezone. Posljednju sezonu odigranu u ovoj ligi Radnik je završio sa 22 pobjede bez poraza i postao šampion RS. Nadamo se da će i ove godine ekipa imati uspješnu sezonu.

Tim se promijenio, pružiće se šansa našim mladim igračima koje će predvoditi nekoliko iskusnijih igrača koji su ostali vjerni našem klubu, prije svega kapiten Dragi Lontoš, Dejan Kokoruš i Jovica Kecman koji se vratio u svoj matični klub. Iz kluba su u prelaznom roku otišli Vladimir Radovanović, Aleksandar Damjanović, Bogdan Riznić, Luka Nilokić, Luka Radmilović, Mirnes Islamović, Nemanja Pečenica, Dejan Pejić i trener Bogdan Stanojević. Klub se ove sezone opredijelio za podmlađivanje tima, tako da će ekipa Radnika ove sezone će izgledati ovako: Nemanja Marković, Ognjen Drljača, Boško Radović, Lontoš Dragi, Dejan Kokoruš, Igor Krajišnik, Igor Todorović, Mladen Mijatović, Stefan Živanović, Aleksandar Despotović, Srđan Gavrić i Jovica Kecman. Klub je u razgovorima sa još nekoliko igrača, ali njihova imena će biti objavljena ukoliko dođe do saradnje. Ekipu će predvoditi trener Igor Mihajlović.

Ekipa je formirana u avgustu i od tada naporno radi i trenira. Pripreme su odrađene u Bijeljini i nakon toga se krenulo u odigravanje pripremnih utakmica. Do sada je odigrano 9 utakmica i Radnik je, iako je rezultat ovih mečeva u drugom planu, ostvario 6 pobjeda i to u utakmicama sa Bratuncem, Šapcem i Vardom iz Višegrada i 3 poraza od ekipa Slobode iz Tuzle, Rogatice i Građanskog. U svakom slučaju, u klubu su svi zadovoljni igrom ekipe u dosadašnjem dijelu priprema i očekuje se da će ovaj mladi tim napredovati iz utakmice u utakmicu.

Sve informacije o KK Radnik, vijesti i izvještaje sa utakmica ćemo ubuduće redovno ažurirati na našem sajtu.

Translate »